Smørrebrød ud af huset i Aabenraa

Os Skyttegaardens

Smørrebrød ud af huset i Aabenraa

Smørrebrød ud af huset? Bor du i nærheden af Aabenraa, er det oplagt at bestille det hos Skovrestaurant Skyttegaarden. Vi kan levere smørrebrød både som Diner Transportable, du kan hente hos os, eller I kan flytte frokosten ud af huset til de hyggelige lokaler hos Skovrestaurant Skyttegaarden i udkanten af Aabenraa.

Uanset om du skal bruge smørrebrød til din sammenkomst derhjemme, eller har brug for at få leveret smørrebrød til dine møde- eller kursusdeltager i firmaet, er Skovrestaurant Skyttegaarden det oplagte valg, hvis du bor i nærheden af Aabenraa.

Vi kan levere smørrebrødet direkte til adressen, eller du kan hente det selv til aftalt tid. Du bestemmer. Og skulle du have brug for hyggelige omgivelser til frokosten, kan du også vælge at flytte den ud i vores hyggelige restaurant eller et af vores selskabslokaler.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Alt i smørrebrød ud af huset

Vi tilbyder alle klassikerne inden for dansk smørrebrød tilberedt af de bedste råvarer og med det særlige touch, der kendetegner alt, hvad vores dygtige kokke tilbereder. Hvert stykke smørrebrød er skabt ud fra de stolte danske smørrebrødstraditioner med et lille strejf af nyt.

Så med smørrebrød fra Skovrestaurant Skyttegaarden får du både noget du kender og noget, der gør hvert stykke smørrebrød til et helt unikt, lille kunstværk fra vores kokkes hånd.

Der er altid et stykke, de kan lide

Det fantastiske ved smørrebrød er, at der altid er noget for alle. Selv de mest kræsne har deres favoritter inden for smørrebrød.

Men naturligvis kan der være ting, folk har intolerancer eller allergier for. Skal de også trygt kunne spise med, når der kommer smørrebrød på bordet, har vi mulighed for at skabe nogle stykker smørrebrød, der ikke giver dem problemer. Du skal bare fortælle det ved bestillingen og hvad det er, de har problemer med. Så sørger vi for, at de ikke skal gå sultne fra bordet.

Tilsvarende kan vi også levere smørrebrød, som både vegetarer og veganere gerne vil sætte tænderne i. Spørg efter vores særlige smørrebrød uden kød eller animalske produkter – og glæd dig til at se alle dine gæster gå glade og mætte fra sin frokost.

Sådan bestiller du smørrebrød ud af huset i Aabenraa

Den nemmeste måde at bestille smørrebrød ud af huset på hos os, er ved at give os et ring eller sende en mail. Gerne senest dagen før, så vi kan få købt de bedste og friskeste råvarer ind. Men finder du først ud af, at du får brug for smørrebrød tidligt på formiddagen, kan vi som regel også have det klart til frokost, hvis der ikke er tale om større bestillinger.

Så mangler du smørrebrød og bor i nærheden af Aabenraa? Så ring til os!

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76