Selskabsrestaurant

Os Skyttegaardens

Selskabsrestaurant

En selskabsrestaurant er en restaurant, der er velegnet til at holde selskaber i. Sådan en restaurant er Skyttegaarden. Vi har selskabslokaler, der passer til alle former for både private og firmaarrangementer, ligesom mindre selskaber sagtens kan holdes i selve restauranten. Hos os er maden i top – og det er jo oftest den, folk taler om efter festen.

En selskabsrestaurant er oftest løsningen, hvis du har brug for et sted at holde et mindre selskab. Det kan være både din fødselsdag, en større forretningsmiddag, eller optakten til en festlig aften med vennerne i byen.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Årsagerne kan være mange og det samme er mulighederne hos Skyttegaarden i Aabenraa. Vi har masser af plads i vores anmelderroste selskabsrestaurant til selskaber af selv lidt større karakter. Er I rigtig mange eller kunne du tænke dig, at få lidt mere private rammer omkring din sammenkomst eller dit arrangement? Så kan du også leje et selskabslokale hos Skyttegaarden. Vi har dem i flere størrelser, og kan nemt huse flere hundrede gæster på en gang.

Selskabsrestaurant med gourmetmad

Når du skal vælge selskabsrestaurant, skal du først og fremmest se nærmere på menukortet. For det er jo som oftest maden, gæsterne husker selskabet for, når de mødes og taler om dit selskab bagefter. Derfor er det ekstra vigtigt, at maden er i orden i den selskabsrestaurant, du vælger til dit selskab.

Det er den hos Skyttegaarden. Vi har fået rigtig mange fine anmeldelser af vores mad, restauranten og den omhyggelighed og opfindsomhed, som vores kokke lægger for dagen. Du kan tjekke nogle af vores seneste anmeldelser ud her.

Vælger du at holde et arrangement hos os, har du mulighed for at vælge mad fra vores al a carte menukort eller vælge en af de menuer, vi har komponeret specielt til selskaber. De serveres både i vores restaurant og i vores selskabslokaler.

Menuerne er komponerede, så de indeholder noget for enhver smag. Skulle der være allergikere eller folk med bestemte fødevareintolerancer imellem gæsterne, kan vi også sagtens sørge for, at de kan få noget lækkert at spise. Vi skal bare vide det god tid i forvejen.

Bestil plads i vores selskabsrestaurant i dag

Ønsker du at holde et større eller mindre selskab i vores restaurant, så kontakt os direkte pr. telefon. Vi vil naturligvis helst have bestillingen i god tid i forvejen, men kan oftest også klare det på dagen – hvis der opstår et spontant behov.

Du kan også booke et af vores selskabslokaler og vælge menu direkte her på siden. Vi gælder os til at se dig og dine gæster hos Skyttegaarden.

Læs mere om diner transportable her:

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76