Selskabslokaler

Os Skyttegaardens

Selskabslokaler

Har du brug for et selskabslokale til din næste familiefest, firmakomsammen eller reception? Så er det vigtigt, at du vælger et selskabslokale, som er behageligt at opholde sig i under hele arrangementet og afstemt i størrelsen efter antallet af indbudte. Samtidig er det også vigtigt, at kvaliteten af mad og drikke er i top. For det er oftest maden og ikke selskabslokalet eller underholdningen, folk husker dit arrangement på.

Har du inviteret flere gæster til din fest eller dit arrangement, end du selv kan huse, eller gider du bare ikke stå med alle forberedelserne og madlavningen selv? Så er det en god ide at leje et selskabslokale med tilhørende køkken, hvor fødevarehygiejnen i orden.
Så slipper du både for alt det praktiske forud for arrangementet med opdækning og madlavning. Du undgår også selv at skulle stå for serveringen og for al oprydningen bagefter.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Lej et selskabslokale hos Skyttegaarden

Det er derfor, du skal leje et selskabslokale hos Skyttegaarden. Vi har selskabslokaler i mange forskellige størrelser. De kan indrettes på præcis den måde, der passer til netop dit arrangement. Vi huser lige så nemt selskaber på flere hundrede personer, som et lille sluttet selskab – uden at selskabslokalet virker hverken for lille eller for stort.

Samtidig får du og dine gæster ingen problemer med at opholde jer endog mange timer i selskabslokalet. For alle vores selskabslokaler er udstyret med air condition. Det sikrer jer en konstant temperatur både under middagen og hvis der efterfølgende skal danses igennem til ud på de små timer.

Der er også tænkt på akustikken, så dit selskab ikke ender i et sandt støjinferno – ligesom støj og musik fra andre festlokaler ikke kommer til at genere dit selskab.

God mad klæder ethvert selskabslokale

Vælger du at afholde dit selskab i et selskabslokale hos Skyttegaarden, har du samtidig sikret dine gæster en af de bedste kulinariske oplevelser i Aabenraa og omegn. Den leveres af de samme kokke, som står for maden i vores anmelderroste restaurant.

De har sammensat en række forskellige menuforslag til dit selskab. Det gør det nemt for dig at komponere lige præcis den menu, der passer til dit selskab – uanset om der er tale om en familiebegivenhed, et firmaarrangement eller en reception.

Vi kan naturligvis tilpasse menuerne efter dine ønsker, ligesom vi tilpasser de enkelte retter, så de ikke giver problemer for de gæster, der lider af allergier eller intolerancer for bestemte ingredienser. Bare giv os besked på forhånd. Så sørger vi for en version af menuen, de også kan spise.

Book dit selskabslokale og tilhørende menu i dag! Det kan nemt klares med et par klik her på hjemmesiden.

Læs mere om vores selskabslokaler her:

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76