Hvem er Skyttegaarden

Lidt om Skyttegaarden

Hvem er Skyttegaarden

Skyttegaarden er et sted med traditioner. Således er det oprindelige “Skyttehus” opført i 1880 af det daværende “Apenrader Schützengilde” som følge af pladsmangel ved de årlige fester.

Skyttegaarden er beliggende i naturskønne omgivelser i verdens ældste kolonihave “Hjelm” der sammen med Skyttegaarden blev fredet i 1979. Ligeledes er der kun få meter til den skønne Hjelmskov med bøgetræer, sø, kilder og den berømte Kongehøj.

Skyttegaarden har løbende gennemgået tilbygninger og restaureringer. Således fremtræder Skyttegaarden i dag med nyrenoveret festsal, kongesal samt toiletter.

Skyttegaarden består af: Hall, selskabsrestaurant med plads til 40-120 personer, krostue og kongesal med plads til 10-40 personer og naturligvis gode parkeringsmuligheder.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!”

Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.”

Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.”

Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.”

Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76