Mødelokale

Os Skyttegaardens

Mødelokaler i Aabenraa

Har du brug for et mødelokale i Aabenraa eller omegn, er det oplagt at tage fat i Skovrestaurant Skyttegaarden. Her finder du både lækre klimastyrede mødelokaler med alt i moderne AV-teknologi og mulighed for at give mødedeltagerne en kulinarisk oplevelse i særklasse. Samtidig får du nogle hyggelige og stemningsfyldte omgivelser, du og dine mødedeltagere kan nyde før, efter og under pauserne i mødet.

Der kan være mange grunde til at flytte et møde ud i byen. I har måske ikke et mødelokale, der er stort nok, eller I vil understrege vigtigheden af mødet, ved at flytte mødedeltagerne ud og væk fra de daglige omgivelser. Det er også ideelt, hvis I f.eks. skal lave kick-off på en ny forretningsstrategi, eller har brug for ro omkring ledergruppen, så de kan formulere den nye strategi.

Endelig har vi også mange firmaer og konsulenter, der vælger at holde mødet tæt på deres kunder, frem for at kunderne skal rejse tværs over landet. Her ligger Skovrestaurant Skyttegaarden godt placeret og er kendt af de fleste i Aabenraa og omegn. Så skal du holde møder med firmaer i den nordlige del af Sønderjylland, er vi et godt valg.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Et godt møde huskes på maden

Efter sigende er vi også et populært valg. For dels har alle vores mødelokaler det nyeste nye i AV-udstyr og er udstyret med moderne aircondition, der kan gøre selv lange møder udholdelige. Og dels er det vores anmelderroste restaurant, der leverer mad, snacks og forfriskninger til møderne.

Du kan vælge mellem forskellige mødepakker inklusive f.eks. frokost, forfriskninger og mellemmåltider. Hvilken, der er den rigtige for dit møde, afhænger helt af længden på mødet. Uanset hvilken af vores mødepakker du vælger, vil du være sikker på, at det er noget mødedeltagerne husker. For oftest er netop maden og forplejningen det, folk husker eksterne møder for – så ”better give them a good show”.

Endelig har du også mulighed for at kunne invitere mødedeltagerne på frokost eller middag efter mødet i vores anmelderroste restaurant. Det giver mødedeltagerne et klart fingerpeg om, at du gerne vil forkæle dem.

Ved du, at der er nogle af mødedeltagerne, der lider af allergier eller fødevareintolerancer, kan vi også sagtens tage højde for det. Vi skal bare gerne vide det en dags tid eller to forud for mødet. Så skaber vi en særlig menu til dem, der giver dem helt den samme kulinariske oplevelse, som de øvrige mødedeltagere.

Lej de bedste mødelokaler i Aabenraa og omegn

Så har du brug for et mødelokale i Aabenraa og omegn, vil vi tillade os at mene, at vi er det bedste bud. Book dit mødelokale online i dag! Så er du sikker på, at du kan få et mødelokale på den dato og det tidspunkt, du har brug for.

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76