Mad ud af huset

Os Skyttegaardens

Mad ud af huset i Aabenraa

Mad ud af huset er løsningen, hvis du denne ene dag ikke har lyst til at stå i køkkenet, men bare gerne vil fejres af dine gæster. Det kræver en leverandør, hvor du er sikker på kvaliteten. For det er maden, din fest eller sammenkomst bliver husket for. Bor du i eller omkring Aabenraa, er det en god ide at bestille mad ud af huset hos Skovrestaurant Skyttegaarden.

Uanset om du skal have flere gæster til middag end du har kapacitet til at lave mad til selv, eller bare ikke vil stå for maden til din egen fest, er løsningen at bestille mad ud af huset. Det er en lidt ældre betegnelse for Diner Transportable, der betyder, at du får maden leveret ud af huset fra en restaurant.

Det skal selvfølgelig kunne smages, at du har købt middagen fra en rigtig restaurant. Så naturligvis går du efter at vælge en restaurant, hvor du ved, at kvaliteten er i orden. For lige som os ved du, at det oftest er maden, folk husker din fest eller sammenkomst på. For oftest foregår der jo de samme ting ved resten af festen. Så netop maden er vigtig for, at folk har gode minder om din fest.

Det kræver naturligvis også, at du vælger en restaurant, hvor fødevarehygiejnen er i topklasse. For selv om en madforgiftning helt sikkert vil sikre dig, at folk kan mindes din fest længe, er det ikke for det positive, de husker den.

Endelig er der naturligvis prisniveauet, at der er mad nok, og at den bliver leveret til tiden. For intet er værre end en flok sultne gæster og ingen mad – eller at fadene alt for hurtigt bliver tømte.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Mad ud af huset fra Skovrestaurant Skyttegaarden i Aabenraa

Skal du bestille mad ud af huset i Aabenraa eller omegn, er der derfor meget, der peger på, at Skovrestaurant Skyttegaarden er den rigtige løsning.

Vi sætter en ære i at levere mad ud af huset til aftalt tid, mængde og pris. Vi har gjort det nemt for dig at komponere den helt rigtige menu online. Vælg frit mellem forskellige forretter, hovedretter og desserter, og bestil eventuelt også natmad eller andre, lette retter, hvis der brug for lidt mad uden for hovedmåltiderne i løbet af festen.

Skulle der være gæster, der lider af intolerancer eller allergier over for visse fødevarer – eller som slet og ret er kræsne – kan vi også tage højde for det. Vi skal bare helst vide det nogle dage i forvejen, så vi kan få købt lidt andre ingredienser ind.

Altså: Skal du have mad ud af huset i Aabenraa, så kontakt os allerede i dag. Vi leverer også mad til receptioner og vi leverer lige så gerne til firmaer som til private.

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76