Lokaler til fest

Os Skyttegaardens

Lokaler til fest

Står du og har brug for lokaler til fest i Aabenraa eller omegn, er Skovrestaurant Skyttegaarden det helt rigtige valg. Vi ligger i skønne omgivelser, og kan håndtere selskaber på op til 250 personer i vores selskabslokaler. Samtidig er du sikker på, at maden er i orden og af en kaliber, som gæsterne vil snakke om meget længe efter din fest. Så har du brug for lokaler til fest inklusive lækker mad? Så kontakt book dine festlokaler hos os!

Skal du holde fest for flere mennesker, end du har plads til derhjemme? Eller leder du efter et sted at holde firmafesten, eller samle kunder og forretningsforbindelser fra hele det syd- og sønderjyske område til fest? Så finder du de helt rigtige lokaler til fest hos Skovrestaurant Skyttegaarden i Aabenraa.

Her har du mulighed for at leje festlokaler i forskellige størrelser til festen, ligesom mindre selskaber kan afholdes i vores anmelderroste restaurant. Vi kan huse selskaber på helt op til 250 personer. Så du kan bare invitere løs.

Festen huskes altid på maden

Det er selvsamme restaurant, der leverer maden til din fest. Det sikrer dig, at din fest huskes længe efter du har holdt den – og at gæsterne vil komplimentere dig for maden, hver gang I mødes – også længe efter. For det er maden, de fleste husker festen på, medmindre de er festens midtpunkt, eller der skete noget virkelig overraskende.

Du vælger helt selv, hvad vi skal servere til din fest. Du kan vælge mellem en klassisk tre-retters menu med lige præcis de retter, du har lyst til eller en af vores lækre buffetløsninger. Vi har flere forskellige buffeter at vælge i mellem – og selvfølgelig kan gæsterne også få skrub-af mad og alt det andet, der hører til en ordentlig fest.

Skulle der være nogen blandt gæsterne, der har forskellige allergier eller intolerancer overfor bestemte fødevarer eller fødevaregrupper, kan vi naturligvis også komponere nogle retter, de kan spise. Det kræver blot, at du giver os besked i god tid i forvejen, så vi kan købe ind. Husk at finde ud af, helt præcis hvad det er, gæsterne ikke kan tåle. Så skal vi nok sørge for, at de kan spise med uden at få problemer.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Få de bedste lokaler til fest i Aabenraa og omegn

Som sagt har vi festlokaler i forskellige størrelser. Alle vores lokaler er udstyret med Air Condition og mulighed for at styre belysningen. Vi kan også stille alle former for moderne AV-udstyr til rådighed, hvis der skulle blive brug for det under et festligt indslag.

Endelig kan vi også formidle kontakt til flere forskellige musikere, entertainere og andre, som kan underholde gæsterne undervejs.

Så skal du bruge lokaler til fest i Aabenraa eller omegn? Så book hos Skovrestaurant Skyttegaarden med det samme. Så er du sikker på at give gæsterne den bedste oplevelse af festen.

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76