Festlokale i Aabenraa

Os Skyttegaardens

Lej festlokale i Aabenraa

Har du brug for at leje et festlokale i Aabenraa med servering til den næste familie- eller firmafest, en reception eller anden form for sammenkomst? Så skulle du overveje Skovrestaurant Skyttegaarden. Her kan du samle op til 250 personer og får maden leveret fra Skyttegaardens anmelderroste restaurant. Læs her, hvordan du lejer det rigtige festlokale og hvorfor det er hos Skovrestaurant Skyttegaarden, du skal leje festlokale hos i Aabenraa.

Er der behov for at leje et festlokale, fordi du enten skal invitere flere, end du selv kan huse, eller bare ikke gider alt besværet med madlavningen og oprydningen bagefter. Så er det vigtigt, at du finder et festlokale, hvor der er rigeligt med plads til alle gæsterne – og til at I måske også kan røre jer til lidt musik eller sidde lidt mindre formelt efter middagen.

Lej et festlokale med air condition

Samtidig er det vigtigt at leje et festlokale, der er til at holde ud at opholde sig i. For dels er der oftest mange mennesker samlet og dels tager middagen inkl. eventuelle sange tit flere timer at afvikle. Det betyder, at du nemt kan få en noget beklumret fornemmelse på grund af varmen, sveden, parfumen og alle de andre odører, som gæsterne afgiver.

Derfor er det vigtigt, at der er aircondition, som sikrer en jævn og behagelig temperatur. Samtidig sørger den for, at luften i lokalet udskiftes hele tiden. Så bliver den ved med at være lige så frisk og god, som da I ankom.

Endelig kan akustikken i lokalet også give problemer og helt ødelægge festoplevelsen for dem, der måske hører dårligt eller som har det svært med støj og høje lyde.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Maden – det er den, gæsterne husker festen på

Men et er selve lokalet. Noget helt andet og meget mere vigtigt er maden! For det er jo den, de fleste af gæsterne kan huske din fest på – næsten uanset hvad der ellers er sket til festen. Det er den, de taler om, når I mødes – og den de taler med andre om, når de skal fortælle dem om festen.

Derfor er det vigtigt, at du lejer festlokale et sted, hvor de er kendt for den gode mad og for et højt niveau af køkkenhygiejne. For selv den bedst smagende mad kan ikke rette op på festens eftermæle, hvis hovedparten af gæsterne lægger sig med en maveinfektion bagefter.

Endelig handler det også om at vælge et sted, der også tager hensyn til de festdeltagere, der måske har intolerancer eller allergi for visse fødevarer. Det kan nemlig hurtigt skabe dårlig stemning, hvis en eller flere af deltagerne ved festen bliver nødt til at sidde og dissekerer maden, for at sikre sig at de ikke får problem ud af at spise den.

Sæt kryds i alle felter på tjeklisten

Ved at leje et festlokale hos Skovrestaurant Skyttegaarden kan sætte kryds i alle felterne i vores lille tjekliste.

Vi har festlokaler i flere forskellige størrelser – og samlet set kan vi huse op til 250 personer på en gang. Mindre selskaber kan også afholdes i vores restaurant.

Alle festlokaler er udstyret med aircondition og en behagelig akustik. I flere af lokalerne er der også installeret det nyeste AV-udstyr, hvis der skulle blive brug for det til et festligt indslag.

Vores anmelderroste køkken er kendt for at levere mad af høj kvalitet og får altid gode anmeldelser af Fødevarestyrelsen. Så både kvaliteten og hygiejnen er i top.

Du kan vælge mellem enten en traditionel tre-retters men eller en af de forskellige buffet-løsninger, som vi tilbyder. Og der er naturligvis mulighed for at købe skrub-af mad og det hele.

Endelig kan du også få komponeret specialversioner af de forskellige retter, hvis nogle i selskabet lider af intolerancer eller allergier over for bestemte madvarer. Vi skal bare vide det et par dage i forvejen af hensyn til indkøbene og planlægningen.

Så lejer du et festlokale hos Skovrestaurant Skyttegaarden, er du sikker på, at du altid får de bedste rammer for din fest. Book dit festlokale allerede i dag!

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76