Kursuslokaler i Aabenraa

Os Skyttegaardens

Kursuslokaler

Har du brug for et kursuslokale til enten at afholde dit eget eller firmaets kursus, er det vigtigt, at du vælger et sted, hvor der både er gode lokaler og maden og forplejningen i løbet af dagen er i orden. For det er sidstnævnte, der holder kursisterne og underviseren friske og opmærksomme hele vejen fra start til slut. Netop derfor er Skyttegaarden det rigtige valg, hvis du skal holde kursus i eller omkring Aabenraa.

Afholder du dine egne kurser eller står du for firmaets kursusafvikling, er det vigtigt, at du får fundet det helt rigtige sted at holde dit kursus. For det er oftest kursusstedet og maden, som deltagerne husker længst. I hvert flad er det oftere det, de fortæller om bagefter, end det de har lært på kurset. Men det er måske også nemmere for udenforstående at forholde sig til end kursets pensum.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Det perfekte kursuslokale

At finde det perfekte kursuslokale kan være noget af en udfordring. For lokalet skal være optimalt for både underviseren og deltagerne. Begge skal yde deres bedste. Underviseren med at formidle og fastholde deltagernes opmærksomhed dagen igennem – og deltagerne med at holde koncentrationen og forstå det, de bliver undervist i.

I dag kræver det, at underviserne forstå at spille på flere medier i deres undervisning. Det nytter ikke bare at køre en gang PowerPoint-slides af i en lang køre. Underviseren skal helst skifte mellem både video, tavle og projektor – og nogle arbejder også med underlægningsmusik til deres undervisning, fordi den rigtige musik skulle øge indlæringen hos deltagerne.

Hos Skyttegaarden er alle vores kursuslokaler udstyret med alt i AV-udstyr, tavler og så videre – og du har forskellige muligheder for valg af stol, bord og/eller pult til din kursusafvikling. Alt er gennemkontrolleret og i orden – og har du brug for hjælp til opsætningen af det tekniske, er vi altid lige i nærheden.

Samtidig er det også vigtigt, at kursisterne føler sig godt tilpas og at opholdet ikke minder alt for meget om de hårde stole og oftest alt for lave borde, de sad ved, da de gik i skole. Derfor er vores kursuslokaler udstyret med stole og borde i en ordentlig kvalitet, så kursisterne kan holde ud at sidde ved dem en hel, lang kursusdag.

Maden fuldender kurset

Forplejningen er altid i top hos Skyttegaarden. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige kursuspakker, alt efter om du afholder hel- eller halvdagskurser. Start med en let morgenmad med forfriskninger i løbet af formiddagen. Få en nærende frokost og forfriskninger, kaffe og kage i løbet af eftermiddagen. Vil du fuldende kursusdagen med en middag om aftenen, er det også en mulighed.

Så skal du afholde et kursus i eller omkring Aabenraa, skal du kontakte Skyttegaard. Så tager vi os af alt det praktiske.

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76