Konfirmationslokaler i Aabenraa

Os Skyttegaardens

Konfirmationslokaler i Aabenraa

Leder du efter de bedste konfirmationslokaler i Aabenraa, tør vi næsten godt garantere, at du ikke behøver lede længere. For hos Skovrestaurant Skyttegaarden finder du behagelige konfirmationslokaler med aircondition i flere forskellige størrelser. Samtidig kan du glæde gæsternes ganer med mad fra vores anmelderroste restaurant, der leverer maden til alle vores festlokaler.

Skal den unge konfirmand sikres den bedste konfirmation, skal festlokalerne naturligvis være i orden. For holder I en traditionel konfirmation, kommer både I og jeres gæster til at opholde sig i mange timer i det samme lokale. Derfor er det vigtigt, at det er til at holde ud at opholde sig i. Også når I slipper dansebenene løs efter maden og temperaturen stiger.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Konfirmationslokaler med aircondition

Alle vores festlokaler hos Restaurant Skyttegaarden er udstyret med aircondition. Så vælger I at leje konfirmationslokaler hos os, får I lokaler, hvor temperaturen holder sig ensartet hele festen igennem, ligesom luften udskiftes løbende, så den altid er frisk.

På samme måde som klimaet er der kælet for akustikken i vores festlokaler. Det gør dem også mere behagelige at være i. Samtidig har I mulighed for at låne det nyeste inden for præsentationsteknik, hvis talen til konfirmanden skal illustreres med minder i form af videooptagelser og billeder fra barndommen.

Mad til fem kokkehuer til konfirmationen

Men allervigtigst er maden. Det er nemlig altid den, som vi husker familiefester som f.eks. konfirmationer for – med mindre der da sker noget virkelig exceptionelt til festen.

Lejer i konfirmationslokaler hos Skovrestaurant Skyttegaarden, får I maden skabt og kreeret af de samme kokke, som har komponeret maden til vores anmelderroste restaurant. Så hos os får I gourmetmad til festmadspriser. Derfor vil maden med garanti overraske gæsterne positivt i forhold til den mad, de ellers tit bliver spist af med til fester andre steder.

Det gælder også de af gæsterne, der har allergier eller fødevareintolerancer. Her kan kokken skabe lige så lækre retter som til resten af selskabet, bare vi ved det et par dage i forvejen, samt vi ved hvilke intolerancer og allergier, der er tale om. Og skulle konfirmanden ikke være blevet voksen nok til at kunne spise hele menuen, finder vi også en løsning på det.

Hold konfirmation uden at skulle røre en finger

Vælger du at holde konfirmationen i lokaler hos Skovrestaurant Skyttegaarden, slipper du for alt besværet med at købe ind, dække op, finde køkken- og serveringspersonale og så videre. Du kommer heller ikke til at stå med rengøringen efter selskabet. Alt sammen noget du havde været nødt til, hvis du havde valgt et billigere alternativ i form af at leje et forsamlings- eller nøglehus eller holde festen derhjemme.

Bare vælg en af de lækre buffeter eller lad konfirmanden komponere en klassisk tre-retters festmenu i samarbejde med vores kokke. Mulighederne er mange – og valget er jeres.

Det giver mere ro på til at få forberedt alt det andet, som hører til en god konfirmation. Samtidig slipper du for at sidde med ansvaret for hele arrangementet på dagen. Det giver dig mulighed for at være der mere for din konfirmand og fejre den store dag med ham eller hende.

Book konfirmationslokaler i Aabenraa nu!

Det betaler sig at være i god tid! For selv om vi kan huse op til 250 personer i vores festlokaler og restaurant, er der altid rift om lokalerne på de store konfirmationsdage. Nogle booker flere år i forvejen. Så ved du allerede nu, at du står med en konfirmation inden for de næste par år? Kontakt os allerede i dag! Så kan du afholde dit barns konfirmation i Aabenraas bedste festlokaler. For dit barn har fortjent de bedste konfirmationslokaler, der findes!

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76