Konferencer

Læs om Skyttegaardens

Konferencer

Skal De holde møde eller kursus findes mulighederne også på Skyttegaarden. Alt i AV-udstyr står tilrådighed f.eks.: Overhead, lærred, whiteboard, projekter og lydanlæg. Skulle De have andre ønsker – arrangeres dette efter behov.

Med hensyn til forplejning under kurset tilbyder vi f.eks. kaffe med rundstykker, ost og marmelade. Isvand på bordene hele dagen. Lækkert ta’ selv bord til frokost og eftermiddagskaffe med kage.

Lad Skyttegaarden danne rammen om Deres næste kursus eller møde. Vi afholder selvfølgelig også arrangementer om aftenen som f.eks. generalforsamlinger, bestyrrelsesmøder etc. ring og forhør om mulighederne.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!”

Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.”

Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.”

Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.”

Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76