Konferencelokale i Aabenraa

Os Skyttegaardens

Konferencelokale i Aabenraa

Skal du bruge et konferencelokale i Aabenraa-området, bør du tage et kig på konferencelokalerne hos Skovrestaurant Skyttegaarden. Vi kan huse op til 150 personer i flotte og velindrettede lokaler – både når det kommer til inventar og miljø. Mad og forplejning er i top, og leveres af de samme kokke, som står bag vores anmelderroste restaurant. Så book trygt din næste konference hos Skovrestaurant Skyttegaarden i Aabenraa.

Står du, dit firma eller den organisation eller forening, som du er med i, foran at skulle afholde en konference i Aabenraa-området? Så tillad os at gøre opmærksom på mulighederne for at afholde konferencen på Skovrestaurant Skyttegaarden.

Konferencelokale med op til 150 gæster

Hos Skovrestaurant Skyttegaarden kan vi huse konferencer med op til 150 gæster. Udover det store konferencelokale, har vi også flere mindre mødelokaler, der f.eks. kan bruges til at afvikle break-out sessions og lignende under konferencen.

Alle møde- og konferencelokaler er udstyret med det nyeste i AV-teknologi, samt effektiv air condition som kan holde temperaturen konstant og luften frisk hele dagen igennem. Det sikrer de bedste muligheder for, at indlægsholderne kan formidle deres budskaber, pointer og viden på en både inspirerende og varierende måde – og at ingen af deltagerne går kolde i dagens løb.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Forplejning i topklasse til konferencedeltagerne

Lejer du konferencelokaler hos Skovrestaurant Skyttegaarden, har du mulighed for at vælge mellem forskellige former for forplejning til deltagerne. Vælg f.eks. en pakke med morgenmad, kaffe og forfriskninger formiddag og eftermiddag, samt stor frokost-buffet midt på dagen. Eller afslut dagens konference med en lækker, velkomponeret tre-retters menu i vores restaurant.

Maden og forplejningen skabes af de samme kokke, som står for maden i vores anmelderroste restaurant. Det sikrer dig, at deltagerne får en kulinarisk oplevelse til din konference, som de vil tale om længe efter. For sjovt nok er det oftest maden, deltagerne husker deres konferencedeltagelse på.

Ud over den høje kulinariske standard er vores køkken også kendt for deres høje kvalitetsniveau, både når det kommer til udvælgelsen af råvarer og hygiejnen. Skulle nogle af deltagerne ønske det, kan vi også komponere velsmagende og lækre retter og anretninger til dem, der måtte have intolerancer eller allergier over for bestemte fødevarer. Vi skal bare vide det nogle dage i forvejen, så vi kan købe ind til det.

Giv deltagerne den bedste konferencelokale i Aabenraa

Så skal du afholde konference i det sønderjyske eller trekantområdet, er der mange gode grund til at leje et konferencelokale i Aabenraa hos Skovrestaurant Skyttegaarden. Book i dag! Så er du sikker på, at du kan få konferencelokalet på den ønskede dato.

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76