Festlokaler

Os Skyttegaardens

Festlokaler

Har du brug for et festlokale til reception, firmafest, familiefest eller anden form for sammenkomst? Så skal du sørge for at vælge et festlokale, der både passer til antallet af indbudte og er behageligt at opholde sig i – også i flere timer i træk. Samtidig skal du sikre dig den bedste beværtning af dine gæster. Det skaber de ideelle rammer omkring det arrangement, du skal afholde.

Skal du holde fest eller en anden form for arrangement, hvor du forventer flere deltagere, end du selv er i stand til at huse. Eller orker du bare ikke at skulle bygge hele stuen om, for at kunne afholde dit arrangement derhjemme – eller er det oprydningen eller madlavningen, der virker helt uoverskuelig?
Så er det oplagte valg, at leje et festlokale med plads til alle gæsterne, og hvor du slipper for at skulle stå med alt det praktiske omkring opdækning, servering og oprydning.
Lige så vigtigt som lokalet er maden. Her er det især vigtigt, at du vælger festlokale et sted, hvor der bliver gået op i fødevarehygiejnen og den gode smag. For det er sjældent festlokalet, men altid maden gæsterne snakker om efter festen.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Lej dit festlokale hos Skyttegaarden

Vælger du at leje dit festlokale hos Skyttegaarden, kan du vælge mellem festlokaler i mange forskellige størrelser. Vi kan huse selskaber fra flere hundrede personer og nedefter. Så vi har med garanti altid et festlokale, der passer lige præcis til størrelsen på din fest eller dit arrangement.

Alle lokaler er udstyret med air condition, der sikrer en jævn og behagelig temperatur, uanset hvor mange personer, I er samlet, og hvor meget der bliver danset. Lokalerne er også udstyret med en behagelig akustik. Det sikrer, at festen ikke drukner i støj eller dårlig lyd fra eventuel musik.

Den bedste menu til dit festlokale

Vælger du et festlokale hos Skyttegaarden, er du også sikret den bedste kulinariske oplevelse, uanset hvilken form for mad, du og dit selskab holder af. Vi har komponeret et bredt udvalg af menuer, der giver mulighed for at bespise folk til alle former for arrangementer lige fra en reception og til den store familiefest med natmad, fri bar og det hele.

Alle menuer kan selvfølgelig tilpasses til dine ønsker, ligesom vi tager hensyn til gæsternes eventuelle allergier og intolerancer – blot vi ved det lidt tid før festen.

Så vælger du Skyttegaarden, er du altid sikker på at skabe de bedste rammer for din fest.

Læs mere om vores selskabslokaler her:

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76