Diner transportable

Os Skyttegaardens

Diner transportable

Når du skal vælge leverandør af Diner Transportable, er det vigtigt, at du får valgt en pligtopfyldende og punktlig leverandør, der er kendt for sin gode kvalitet og et stort udvalg af retter på menuen. Så er du sikker på, at du får givet dine gæster en madoplevelse, som de vil tale om længe efter de har været til din fest – uanset om den blev holdt hjemme, i firmaet eller der er tale om en reception.
Har du valgt at bestille maden ude i byen til din næste fest, dit næste firmaarrangement eller til din reception, skal den komme til tiden, indeholde de aftalte retter og holde sig inden for det aftalte budget. Samtidig er det vigtigt, at du får valgt en leverandør, hvor der er fokus på kvaliteten af råvarerne, og hvor fødevarehygiejnen er i orden fra råvarerne ankommer og til du modtager de færdige retter som Diner Transportable hjemme hos dig.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Diner Transportable fra Skyttegaarden

Hos Skyttegaarden sætter vi en ære i at levere Diner Transportable til aftalt tid, omfang og budget. Vi tilbyder et righoldigt udvalg af retter, der egner sig til alt lige fra den runde fødselsdag afholdt derhjemme eller i et forsamlingshus uden køkken over maden til firmaarrangementet og til buffeten ved din reception.

Du kan frit kombinere de mange forretter, hovedretter og desserter, ligesom du kan vælge mellem forskellige former for natmad eller andre lette og enkle retter, der egner sig til servering uden for hovedmåltiderne.

Se også vores velkomponerede menuer til receptionen. Her får du et flot og lækkert udvalg, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne gæster – og være noget, som de vil tale om, næste gang I mødes efter receptionen.

Sammensæt selv din Diner Transportable

Du kan selv sammensætte retterne til din Diner Transportable eller vælge mellem de mange forskellige menuforslag, som du finder ved hjælp af menuen her på siden. Vi har Diner Transportable til alle anledninger og i alle prislag. Så kontakt os allerede i dag og bestil Diner Transportable til din næste fest, firmaevent eller reception.

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!”

Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.”

Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.”

Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.”

Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76