Busselskaber

Os Skyttegaardens

Busselskaber

Har du brug for at få bespist et helt busselskab enten på vej ned mod Europa eller i forbindelse med en udflugt til det smukke område omkring Aabenraa? Så hold ind hos os i Skovrestaurant Skyttegaarden. Vi har mulighed for at bespise eller servere kaffe for flere busfulde af rejsende på en gang i vores hyggelige og rummelige lokaler.

Brug for at få bespist hele busselskaber? Så hold ind hos os i Aabenraa!

Der er ikke meget ved at sidde i en bus hele dagen uden at få vådt eller tørt. Eller at skulle holde ind og indtage sin madpakke på en rasteplads eller købe mad på et motorvejscafeteria. Samtidig er der også sjældent plads til en hel busfuld rejsende, der sikkert samtidig også gerne vil træde af på naturens vegne og få lejlighed til at strække benene lidt.

Få de bedste muligheder for dit busselskab hos os

Hos Skovrestaurant Skyttegaarden har vi plads til op til 250 personer på en gang. Det betyder, at vi ikke alene kan huse én, men flere busfulde passagerer uden problemer.

Samtidig er der mulighed for at kunne spadsere en tur i den smukke natur omkring Skyttegaarden, ligesom vi også har toiletforholdene i orden – vel at mærke i en rengjort kvalitet, der ligger højt hævet over den, som du finder på offentlige toiletter ved rastepladser og motorvejscafeterier.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Kaffe og kage, buffet eller tre-retters menu?

Hos Skovrestaurant Skyttegaarden har vi mulighed for enten at traktere dine busgæster med kaffe og kage efter en rundtur til seværdighederne i det syd- og sønderjyske område, servere en lækker frokostbuffet eller en velkomponeret tre-retters menu som aftensmad. Du bestemmer.

Maden tilberedes af de samme kokke, som står for vores anmelderroste restaurant her på Skovrestaurant Skyttegaarden. Det borger for kvaliteten – både af de serverede retter og fødevarehygiejnen.

Er der nogen i selskabet, der har fødevareintolerancer eller -allergier, har vi også mulighed for at komponere særlige versioner af de bestilte menuer eller buffeten, som ikke vil give dem problemer med maden. Vi skal bare vide nogle dage i forvejen, hvilke intolerancer eller allergier der er tale om, samt hvor mange i busselskabet der lider af dem.

Vi kan har alt i præsentationsudstyr

Skulle der være brug for møde- eller præsentationsfaciliteter i forbindelse med besøget, kan det også nemt arrangeres. Vi har alt i de nyeste former for AV-udstyr, inklusive projektorer med både Sub-D-, HDMI- og USB-C-tilslutning, ligesom vi har det nødvendige lydudstyr til at alle kan høre, hvad du siger – uanset det samlede selskabs størrelse.

Så ligegyldigt hvornår på dagen og hvilke behov dit busselskab har, har vi en løsning her på Skovrestaurant Skyttegaarden, der passer. Så kontakt os allerede i dag og book tid til dit busselskab. Så står vi klar, når I kommer forbi.

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76