Bryllupslokaler Aabenraa

Os Skyttegaardens

Bryllupslokaler i Aabenraa

Har I brug for de bedste bryllupslokaler i Aabenraa til at skabe rammen om jeres store dag, er I kommet til det rigtige sted. For på bryllupsdagen skal der ikke mangle noget eller være noget, der spænder ben for jeres festliggørelse af det ”Ja”, som I har givet hinanden. Både bryllupslokalerne og maden skal være i orden. Derfor skal du kontakte Skovrestaurant Skyttegaarden for at booke vores bryllupslokaler i dag!

På en af dine største og mest fantastiske festdage skal det hele bare spille. For på denne dag skal du ikke bekymre dig om praktikaliteter, men blot nyde og opleve dagen. For den går ufattelig stærkt fra det øjeblik, I har givet hinanden jeres ”Ja” og til festen er slut, og I kommer hjem, og lægger jer i sengen som mand og kone.

Bryllupslokaler i Aabenraa med aircondition

Derfor er det vigtigt, at I vælger et sted, hvor både bryllupslokalerne og maden er i orden – og hvor personalet sørger for, at alt går som efter en snor.

Leder du efter bryllupslokaler i Aabenraa er Skovrestaurant Skyttegaarden et godt valg. Alle vores bryllupslokaler er udstyret med aircondition. Det sikrer, at temperaturen i lokalet holder sig konstant og ensartet hele festen igennem. Også når gæsterne slipper dansebenene løs, efter I har danset brudevalsen. Samtidig udskiftes luften hele tiden, så det altid er behageligt og friskt at opholde sig i lokalerne.

Akustikken i lokalerne er der også kælet for. Det er med til at gøre lokalerne behagelige at være i, ligesom i stadig vil kunne føre en normal samtale på trods af festlarmen og ikke bliver forstyret af eventuelle andre fester, der afholdes i nabolokalerne.

Skulle der blive brug for det, har I også adgang til moderne AV-udstyr, når I skal holde tale til hinanden. Så kan I overraske hinanden med både videooptagelser og billeder af jeres vej til at blive mand og kone

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Servér anmelderrost mad til jeres bryllup

Men det vigtigste er selvfølgelig maden. Det er jo den, de fleste husker dagen på – næsten uanset hvad der ellers sker til festen.

Når I lejer jeres bryllupslokaler på Skovrestaurant Skyttegaarden, er det kokkene fra vores anmelderroste restaurant, der har komponeret og kreeret maden i samarbejde med jer. Det er jeres garanti for, at det er virkelig gourmetmad, som I serverer for jeres gæster på den store dag. Det vil garanteret overraske gæsterne positiv i forhold til, hvad de er vant til at få serveret til familiefester.

I kan vælge enten at komponere en traditionel tre-retters festmenu eller vælge mellem en af vores lækre buffet-menuer, hvor der er noget for enhver smag. Skulle en af jer eller nogle af jeres gæster have allergier eller intolerancer for bestemte fødevarer eller fødevarergrupper, kan vi også tage højde for det. Vi skal bare vide det et par dage i forvejen, så vi kan tage det med i vores indkøb og planer for madlavningen.

Book jeres bryllupslokaler i Aabenraa nu!

Selv om der måske er et stykke tid, til I skal giftes, er det en god ide at få klaret bookningen af jeres bryllupslokaler med det samme. For selv om vi kan huse helt op til 250 personer i vores festlokaler, er der rift om lokalerne. Især i løbet af foråret hvor der traditionelt både er konfirmationer, og bryllupperne ligger ekstra tæt.

Så book allerede jeres bryllupslokaler hos os på Restaurant Skyttegaarden i dag. Så er i sikre på, at I kan få de mest perfekte lokaler på jeres store dag.

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76