Brunch

Os Skyttegaardens

Brunch Aabenraa

Hvad er bedre, end at samles om en lækker brunch i hyggelige lokaler – f.eks. hos Skovrestaurant Skyttegaarden i Aabenraa. Her kan du holde din brunch i vores restaurant eller et af vores selskabslokaler. Årsagen kan være privat som f.eks. en fødselsdag eller som et kickoff af nye initiativer i firmaet. Uanset årsagen skaber vi de perfekte rammer om din brunch, hvis den skal afholdes i Aabenraa og omegn.

En brunch er en dejlig, måske lidt doven og i hvert fald ret uformel måde at starte dagen på. Bedst bliver den i godt selskab med familie, gode venner eller kollegaer – og den kan sagtens trække ud. For ud over at give jer alle sammen god tid til at smage på de mange lækkerier, giver den uformelle atmosfære også gode muligheder for at få snakket med alle dine gæster.

Den perfekte, uformelle fødselsdag

En brunch er det perfekte valg, hvis du gerne vil holde din fødselsdag i lidt mere rolige og uformelle rammer end en traditionel familiefest. Samtidig er det oftest billigere og meget mere hyggeligt og intimt – og gavehøsten er oftest helt den samme.

I løbet af de måske 2-3 timer som arrangementet varer, er der rigelig tid til, at alle kan få talt med alle – og du slipper for både festmusik og at være bænket i dit stiveste puds flere timer i træk, mens den ene ret efter den anden bæres ind. Men fødselsdagssangen slipper du næppe for.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Et anderledes kickoff i firmaet

En brunch kan også skabe rammerne omkring et anderledes og lidt mere uformelt kickoff på nye aktiviteter i firmaet. Har I f.eks. opkøbt eller er I blevet fusioneret med et andet firma, eller har I ansat en hel masse nye medarbejdere på en gang? Så er en brunch en både hyggelig, uformel og let måde at lade alle møde alle på.

Der kan også sagtens være plads til en præsentation og andre aktiviteter før, under eller efter brunchen. Det gør den også velegnet til teambuilding-arrangementer eller salgsmøder med jeres kunder.

Hold brunch på Skovrestaurant Skyttegaarden i Aabenraa

Uanset om du skal holde brunch i privat eller firmamæssig sammenhæng i Aabenraa eller omegn, kan Skovrestaurant Skyttegaarden danne de perfekte og vildt hyggelige rammer om dit arrangement.

Hold brunchen i vores hyggelige restaurant eller i et af vores selskabslokaler. Vi har plads til op til 200 mennesker, selv om vi endnu aldrig har prøvet at holde brunch for så mange.

Vælg mellem vores forskellige brunchmenuer. Kontakt os gerne lidt i forvejen, hvis du har kendskab til, at der er nogle blandt gæsterne, der døjer med allergier og intolerancer overfor bestemte madvarer og ingredienser. Så kan vi også sørge for, at også disse gæster får en lækker og god oplevelse med din brunch uden problemer.

Så book din brunch på Skovrestaurant Skyttegaarden. Det bliver så hyggeligt.

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76