Billige selskabslokaler

Os Skyttegaardens

Billige selskabslokaler

Skal du bruge billige selskabslokaler i Aabenraa, kan du godt stoppe din søgning. For hos Skovrestaurant Skyttegården finder du selskabslokaler til en god pris, som både er behagelige at opholde sig i, og hvor du kan være sikker på, at maden er til 5 kokkehuer. Læs mere om vores billige selskabslokaler her, og book dem allerede i dag – for der er mange, der bestiller deres selskabslokaler hos os.

Det er da ikke utænkeligt, at du kan finde billige selskabslokaler i Aabenraa og omegn, der er ikke koster så meget som dem, du kan leje hos Skovrestaurant Skyttegaarden. Men så er der oftest tale om nøgle- eller forsamlingshuse, hvor du selv kommer til at stå med både alt ansvaret for og arbejdet med at:

  • Købe både mad og drikke ind
  • Planlægge arrangementet
  • Finde en musiker, som har tid
  • Dække op til gæsterne
  • Skaffe en kogekone til madlavningen
  • Sørge for folk til serveringen
  • Bøvle med rengøringen

Det bliver hurtigt til mange timers arbejde, som du skal tage ud af din i forvejen sikkert travle hverdag. Samtidig kommer du heller ikke til at kunne slappe nær så meget af og nyde festen, den dag arrangementet løber af stablen. Det lægger en dæmper på din glæde ved dagen, fordi du selv sidder med alt ansvaret.

Samtidig løber der hurtigt en masse små og større beløb på regningen for festen, som du måske ikke have budgetteret med. Så ved at holde dit selskab selv, kan det hurtigt løbe op i mange flere penge end du regner med.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Billige selskabslokaler med det hele

Vælger du derimod af afholde dit selskab på Skovrestaurant Skyttegaarden, får du selskabslokaler, der er klar til din fest, uden at du behøver røre en finger. Samtidig er de udstyret med air condition – og skulle der være brug for det, kan vi også tilbyde moderne præsentationsudstyr.

Vores selskabslokaler fås i flere forskellige størrelser. I alt kan vi dække op til 250 personer på en gang. Er I et mindre selskab, kan lokalet helt spares væk. Så får I plads i vores restaurant i stedet.

Det er for resten de samme kokke, der leverer maden til vores selskaber, som der står for maden i vores anmelderroste restaurant. Så her kan du imponere dine gæster med mad, de vil tale om længe efter festen. Det er jo oftest maden, de fleste familiefester og selskaber huskes på.

Vælg den menu, der passer bedst til dit selskab

Netop med maden har vi masser, du kan vælge imellem. Du kan enten komponere en klassisk treretters menu ud fra vores menukort eller vælge en af vores lækre buffeter.

Uanset hvad du vælger, komponerer kokkene et festmåltid – også for de af gæsterne der lider af allergier og intolerancer overfor bestemte fødevarer eller fødevaregrupper. Vi skal bare vide et par dage i forvejen, hvilke og hvor mange personer vi skal skabe specialretter til. Det koster ikke ekstra.

Book billige selskabslokaler hos Skyttegaarden i Aabenraa

Skal du bruge billige selskabslokaler uden at du ender med at komme til at stå for det hele selv? Så book et af vores selskabslokaler allerede i dag. For den gode stemning og den gode mad har gjort selskabslokalerne populære blandt alle – også langt uden for Aabenraa.

Book med det samme! Så er du sikker på, at du får lokalerne på den dato, du gerne vil holde dit selskab på.

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76