Billige festlokaler i Aabenraa

Os Skyttegaardens

Billige festlokaler i Aabenraa

Er du på jagt efter billige festlokaler i Aabenraa, behøver du ikke lede længere. Hos Skovrestaurant Skyttegaarden finder du festlokaler til en god pris, som både er til at holde ud at være i, og hvor du er sikker på, at maden er mere end bare i orden. Læs mere om vores festlokaler her og book dem allerede i dag – for der er rift om dem.

Du kan sikkert finde masser af billige festlokaler i Aabenraa og måske især i omegnen, der koster mindre end dem, vi har på Skovrestaurant Skyttegaarden. Men så er vi ude i noget, hvor I selv kommer til at stå for både

  • planlægningen
  • indkøbene
  • opdækningen
  • madlavningen
  • serveringen og
  • rengøringen

både før og efter festen.

Så kan I næsten lige så godt holde den derhjemme – og vælger I en løsning, hvor I lejer en lokal kogekone, finder en musiker, og hyrer lidt serveringspersonale lokalt, begynder det hurtigt at løbe op. Også selv om det umiddelbart lyder som mange små beløb.

Og på selve dagen kan I alligevel ikke helt lægge ansvaret fra jer. For I den sidste ende er det stadig jeres eget ansvar, at det hele klapper, og at alt går som planlagt. Det lægger en dæmper på jer, og hvor meget I kan læne jer tilbage og nyde festen.

Skal vi kontakt dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på telefon 74 62 23 76 - Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Billige festlokaler med alt inklusive

Så er det straks meget nemmere at vælge at holde jeres fest på Skovrestaurant Skyttegaarden. Her kan du vælge mellem festlokaler i mange forskellige størrelser, og er I et lille, sluttet selskab, kan I også holde festen i vores restaurant.

Det er i øvrigt kokkene fra vores anmelderroste restaurant, der står for maden til alle vores selskaber. Så her kan du virkelig imponere dine gæster og give dem noget at huske festen for. For bagefter er det altid maden, folk husker en fest for – næsten uanset hvad der ellers skete til festen.

Mad som du og dine gæster elsker den

Du kan vælge mellem en traditionel treretter menu, som du selv komponerer eller en af de lækre buffeter, som vores kokke har kombineret. Så det er altid til at få lige præcis det, som I synes er mest lækkert at servere for jeres gæster – også dem som lider af intolerancer og fødevareallergier. Her skal vi bare have besked et par dage i forvejen, så vi kan få komponeret nogle lige så lækre retter til dem.

Alle vores festlokaler er i øvrigt udstyret med aircondition, så du og dine gæster kan holde ud at opholde sig i dem – også når I først slår jer løs på dansegulvet. Skulle der være behov for det, er de fleste lokaler også udstyret med state-of-the-art inden for præsentationsudstyr – hvis der skulle være brug for det.

Så hos os er festlokalerne alt inklusive. Det betyder, at du bare kan læne dig tilbage og nyde festen – vi klarer resten.

Anmeldelser fra facebook

Hvad siger vores kunder om os

“Fantastiske bryllup”

“Vi havde det mest fantastiske bryllup her med god mad, service og ingen mangler! Kan kun anbefales og Aase og Preben er super søde!” Camilla

“Alle roste maden”

“Super hyggelige omgivelser og fremragende betjening. Vi fik et dejligt bryllup, med vielse som vi havde ønsket os og den lækreste 3 retters buffet.” Jane

“Fantastisk sted”

“Hos Aase og Preben får man altid det bedste af det bedste.” Anne Marie

“Mange tak”

“Stedet er flot og med en super atmosfær. Værtsparret gir en følelsen af at være hjemme. Tak til jer og djeres ansatte.” Tommy

Skovrestaurant Skyttegaarden
Hjelmallé 44
6200 Aabenraa
Kontakt

Email: mail@skyttegaarden.com
Telefon: 74 62 23 76